OSIGURAJ SVOJU KOTIZACIJU

Korištenje

Pristup web stranicama www.my.weekend.hr i podacima na stranicama podliježe niže navedenim uvjetima i odredbama. Sastavni dio ovih Općih uvjeta je i Isključenje od odgovornosti.

Web stranice poduzeća Pepermint d.o.o. mogu se koristiti za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje.

Korištenjem internet trgovine Interaktivne zabave www.my.weekend.hr  obvezujete se poštivati ove Opće uvjete te se smatra kako ste pristali na iste.

Ovi Opći uvjeti kao i isključenje od odgovornosti u potpunosti se odnose na web stranice  internet trgovine Pepermint d.o.o. i na sve druge web stranice u vlasništvu poduzeća Pepermint d.o.o..

Internet trgovina Pepermint d.o.o. www.my.weekend.hr  (u nastavku internet trgovina) u vlasništvu je poduzeća Pepermint d.o.o.Ulica Republike Austrije 2710 000 Zagreb (u nastavku poduzeće).

Pepermint d.o.o. u internet trgovini omogućuje kupnju asortimana robe koja se nalazi u internetskoj ponudi.

Proizvode prodajemo isključivo na području Republike Hrvatske osobama starijim od 18 godina. Kupnju u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu obaviti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu obaviti kupnju samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Isporučitelj naručene robe je Pepermint d.o.o.Ulica Republike Austrije 2710 000 Zagreb

Kupcem se smatra svaka osoba koja popuni tražene podatke, registrira se i elektroničkim putem naruči (kupi) barem jedan proizvod.

Sve cijene u internet trgovini izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti – euro (EUR) i uvećane za PDV. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.

Neke od fotografija na web stranicama poduzeća Pepermint d.o.o. ilustrativne su prirode. Slike proizvoda na web stranicama poduzeća Pepermint d.o.o.. mogu se razlikovati u boji i dezenu u odnosu na stvarne proizvode. Slike proizvoda na web stranicama internet trgovine mogu se malo razlikovati u nijansi boje i položaju dezena u odnosu na stvarne proizvode.

Postupci i uvjeti kupnje i prodaje na web stranicama internet trgovine definirani su sljedećim parametrima: registracijom, odnosno prijavom, narudžbom, otpremom, plaćanjem, dostavom te povratom, odnosno reklamacijom robe.

Promjene uvjeta

Pepermint d.o.o. može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svim svojim web stranicama. Pepermint d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih Općih uvjeta.